Merialuesuunnittelun alueelliset vuorovaikutusfoorumit loka-marraskuussa Suomen rannikkoalueilla

Tervetuloa merialuesuunnittelun alueellisiin vuorovaikutusfoorumeihin!

Ympäristöministeriö ja Merialuesuunnittelun koordinaatioryhmä kutsuvat merellisiä toimijoita ja sidosryhmiä keskustelemaan merituulivoiman huomioimisesta merialuesuunnittelussa. Tilaisuudet järjestetään Suomen rannikkokaupungeissa ja etäyhteyksin.

Tilaisuudet järjestetään seuraavasti:

  • Suomenlahden suunnittelualue: Kotka 9.10. klo 9–12
  • Saaristomeren ja Selkämeren eteläosan suunnittelualue: Rauma 13.10. klo 9–12
  • Pohjoisen Selkämeren, Merenkurkun ja Perämeren suunnittelualue:
    • Vaasa 31.10. klo 9–12
    • Oulu 8.11. klo 9–12
    • Tornio 9.11. klo 9–12

Ilmoittaudu tilaisuuksiin tästä linkistä.
(Voit valita yhden tai useamman tilaisuuden sen mukaan, millä alueella itse tai edustamasi taho toimii.)

Merialuesuunnittelun Merituulivoiman vuorovaikutusfoorumeiden tavoitteena on pureutua merituulivoiman ja muun merellisen energiantuotannon kehittämisen tilannekuvaan, tavoitteisiin ja toimenpiteisiin sekä merellisten toimintojen yhteensovittamisen haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Lisätietoja foorumeista voit lukea oheisesta kutsuliitteestä.

Merituulivoiman alueellisten foorumeiden kutsuliite

Merituulivoiman vuorovaikutusfoorumit -hankkeen toteuttaa Gaia Consulting. Lisätietoja antavat ympäristöministeriöstä Miikka Hakkarainen miikka.hakkarainen@gov.fi ja Gaia Consultingilta Ulla Värre ulla.varre@gaia.fi ja Emma Kuusela-Opas emma.kuusela-opas@gaia.fi.

Ystävällisin terveisin,

Tiina Tihlman, Ympäristöministeriö ja Heikki Saarento, Merialuesuunnittelun koordinaatioryhmän puheenjohtaja