Hae merialuesuunnittelun projektisuunnittelijaksi! Haku auki 4.11.2022 saakka.

Nyt meillä merialuesuunnittelussa on auki kaksi projektisuunnittelijan määräaikaista paikkaa. Kiinnostaisiko mielenkiintoinen kansainvälinen työ MSP-Green tai Baltic Sea2Land-hankkeessa?

MSP-Green-hankkeessa (Maritime Spatial Planning as enabler of the European Green Deal) tarkastellaan merialuesuunnittelun keinoja vastata Euroopan vihreän kehityksen ohjelman tavoitteisiin, kuten ilmastonmuutoksen hallintaan ja kestävään merelliseen ruoantuotantoon. Hankkeessa toteutetaan tapaustutkimuksia yhteistyössä kaikkien Euroopan merialueiden kanssa. Hankkeen partnerimaat ovat Suomen lisäksi Italia, Espanja, Ranska, Bulgaria ja Latvia.

Baltic Sea2Land -hankkeessa (Fostering integrated governance for the joint sustainable use of human and nature capital in the near shore zone) tuetaan merialuesuunnitelmien ja rannikkostrategian alueellisesta implementointia. Hankkeessa valmistellaan tapaustutkimukset, joiden avulla kohtautetaan merialuesuunnittelun, merenhoidon ja vesienhoidon viranomaisia, sekä merellisten elinkeinojen harjoittajia ja asiantuntijoita, ja valmistellaan käytännönläheiset alueelliset tavoitekuvat ja toimintamallit strategisten suunnitelmien jalkauttamiseksi. Hankkeen partnerit koostuvat Itämeren maiden kansallisista, alueellisista ja paikallisista edustajista. Partnerimaina ovat Suomen lisäksi Latvia, Viro, Liettua, Puola ja Saksa. Hankkeen toimet kotimaassa sijoittuvat Varsinais-Suomen lisäksi Kymenlaakson, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin rannikkoalueille.

Lue lisää ja hae paikkaa 4.11.2022 mennessä!

Tule meille projektisuunnittelijaksi MSP-Green-hankkeeseen – Varsinais-Suomen liitto (varsinais-suomi.fi)

Tule meille projektisuunnittelijaksi Baltic Sea2Land-hankkeeseen – Varsinais-Suomen liitto (varsinais-suomi.fi)