Luonnon huomioiva merialuesuunnittelu -työpaja järjestetään Helsingissä 16.6.2023

SAVE THE DATE

Merialuesuunnittelun koordinaatio ja rannikon maakuntien liitot yhdessä ympäristöministeriön kanssa järjestävät Luonnon huomioiva merialuesuunnittelu -työpajan asiantuntijoille, tutkijoille ja merellisille toimijoille Helsingissä 16.6.2023 klo 9.00-16.00 (YM Pankkisali, Aleksanterinkatu 7, 00100 Helsinki).

Työpajan teemoina ovat muun muassa:

  • Ekosysteemipalveluiden huomioiminen merialuesuunnittelussa
  • Ilmastonmuutoksen vaikutus meriluontoon ja sektoreiden merelliseen toimintaympäristöön
  • Merellisten monikäyttöalueiden rooli meriluonnon hyvän tilan saavuttamisessa

Päivän ohjelma tarkentuu kevään edetessä. Luontoteemainen tapahtuma on kolmas sarjassa kansallisia kestävän sinisen talouden työpajoja eMSP NBSR -hankkeen puitteissa. Aikaisemmat työpajat järjestettiin teemoilla merellinen ruoantuotanto ja merellinen energiantuotanto vuonna 2022.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen aukeaa myöhemmin.

Huom! Tilaisuus järjestetään suomeksi.